Persondatapolitik

Ved at benytte denne hjemmeside www.socialtansvar.dk accepterer du, at Fonden for Socialt Ansvar behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

Fonden for Socialt Ansvar respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder (men ikke begrænset til) vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.

Fonden for Socialt Ansvar har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig.

Fonden for Socialt Ansvar indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • foretager online donationer
  • melder dig som frivillig eller udfylder en af vores kontaktformularer
  • tilmelder dig events
  • i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde – fx via indskrivningsark til events eller underskriftsindsamlinger på papir.

Fonden for Socialt Ansvar indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse og navn) for at levere den ydelse, som du efterspørger.

Fonden for Socialt Ansvar benytter QuickPay til håndtering af online donationer og opbevarer ikke selv informationer om kortnumre på betalingskort.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på www.socialtansvar.dk videregives kun til organisationens interne afdelinger.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mailadresse og dit navn. E-mail adressen videregives ikke til andre.

For at kunne videreudvikle og forbedre www.socialtansvar.dk fører vi statistik over, hvordan du bruger hjemmesiden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, fx til at se hvilke sider og browsere, du bruger mest.

Hvor og hvordan lagres dine personoplysninger?

Personoplysningerne lagres på server i Danmark. Personoplysninger opbevares i henhold til den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. CPR-numre, kontonumre og reg. numre gemmes krypteret på vores server. Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor. Data der sendes til vores server er krypteret med en SSL-forbindelse.