Vær med

Bliv frivillig i en af vores indsatser, vi har altid plads til flere i vores fællesskaber.

Hver indsats under Fonden for Socialt Ansvar er organiseret og understøttet gennem et landssekretariat, og her er vores frivillige altid velkommen til at søge støtte og vejledning.

Så er du en god projektleder, eller ønsker du at udvide dine kompetencer herfor, kan du fx starte din egen lokalforening hos baba eller Bydelsmødrene eller hjælpe til hos et af sekretariaterne i huset. Eller har du lyst til at afsætte nogle timer engang imellem i weekenden og være med til at passe på de unge i nattelivet, så kan du blive Natteravn i dit lokalområde.

Mulighederne er mange og vi byder alle velkomne til at bidrage med deres tid og engagement, på lige netop de præmisser som passer ind i dit liv og til dine behov.

Hvorfor blive frivillig?

Fordelene ved at være frivillige er rigtig mange. Og frivillighed er i dag mangefacetteret, så du kan være frivillig på lige netop de præmisser, som passer ind i dit liv og til dine behov.

  • Du indgår i en social sammenhæng med mennesker som brænder for det samme som dig
  • Du får udbygget dit netværk
  • Du er med til at gøre en forskel for andre - og dig selv
  • Du hjælper til i det samfund, som du selv er en del af
  • Du lærer dine børn om næstekærlighed i praksis
  • Du kan få lov til at prøve kræfter med nye opgaver og styrke dine kvalifikationer
  • Du står stærkere i forhold til et kommende job
Badge

”Nu hjælper jeg kvinder, som står i den samme situation som mig, da jeg kom til Danmark. Det var en af grundene til, at jeg blev Bydelsmor. Selvom det at være Bydelsmor handler meget om at hjælpe andre, har det også hjulpet mig.”

Saleha, Bydelsmor i Sønderborg

"Når jeg fortæller folk at jeg er Natteravn, oplever jeg, at de siger det er fantastisk og prisværdigt, og så kommer den lille sidebemærkning: 'men det ville jeg ikke have tid til'. Men det er noget sludder, for hvem i alverden har tid til det?
Det er noget man tager sig tid til.”

Michael Hertz, Natteravn i København