Arv og testamente

Din arv gør en stor forskel! Når du betænker Fonden for Socialt ansvar i dit testamente, er din arv med til at understøtte vores arbejde med til at skabe tryghed og livskvalitet blandt udsatte og sårbare børn, unge og deres familier.

Gennem din arv bliver arbejdet med frivillighed og sociale indsatser sikret adgang til kompetencer, der er nødvendige for deres overlevelse. Det er bl.a. professionel ledelse, organisationsudvikling, økonomisk og finansiel ekspertise, fundraising, kommunikation og politisk interessevaretagelse.

Din arv gør en stor forskel og bidrager til, at Fonden for Socialt Ansvars frivillige ildsjæle kan gøre det, de er bedst til, og gøre verden bedre for børn, unge og deres familier.

Spørgsmål?

Hvis der er noget, du mangler svar på, er du altid velkommen til at kontakte testamenteansvarlig Jacob Overgaard Møller. Du finder Jacobskontaktoplysninger nederst her på siden. Vi står altid til rådighed, og vi inviterer meget gerne dig og dine ind til et møde, hvor vi kan sætte flere ord og konkrete eksempler på den forskel, vi gør, så du er helt tryg ved at give betænke din arv til Fonden for Socialt Ansvars vigtige arbejde.

Oprettelse af testamente

Fonden for Socialt Ansvar samarbejder med Dokument 24. Samarbejdet betyder, at du gratis kan oprette et testamente, når du vælger at betænke os. Læs mere om samarbejdet og dine muligheder her.

Kontakt

Jacob Overgaard Møller

jacob-m@socialtansvar.dk

Tlf.: +45 5071 6781