Bliv erhvervspartner

Tag et socialt ansvar og skab større værdi for børn, unge og familier i Danmark ved at blive erhvervspartner med Fonden for Socialt Ansvar og vores indsatser eller ved at sponsorere vores arbejde.

I Fonden for Socialt Ansvar lægger vi vægt på at skabe en god relation mellem jeres virksomhed og os. Et partnerskab mellem os og virksomheder er altid baseret på fælles værdier og engagement i arbejdet for at løse sociale og samfundsmæssige problemer på nye måder og skabe større social værdi i vores samfund.

Vi ved, at alle virksomheder er forskellige og vi skræddersyer derfor altid partnerskaber og samarbejder, så alle parter kan se sig selv i samarbejdet og opnår de ønskede effekter af partnerskabet.

Vi har altid plads til nye samarbejder, uanset om det drejer sig om langvarige strategiske samarbejder eller om samarbejder af mere kortvarig karakter.

Vi tilbyder flere forskellige muligheder for vores partnerskaber, fx kan I:

  • Støtte med service eller produkt
  • Støtte gennem jeres kompetencer
  • Støtte gennem fælles markedsføring
  • Støtte med jeres brand

Kontakt os på fonden@socialtansvar.dk for mere information om, hvordan din virksomhed kan samarbejde med os.

Vi glæder os til at høre fra jer!

Nedenfor kan du læse mere om vores nuværende samarbejdspartnere og finde inspiration til, hvordan din virksomhed kan indgå i et strategisk samarbejde med os eller vores indsatser.